Ik kan kiezen voor angst of voor liefde…

Lange tijd hebben mijn angsten mijn leven beheerst. Ik deed vooral heel erg mijn best om geliefd en gewaardeerd te worden. Ik koos voor veiligheid en zekerheid in mijn werk, relaties, etcetera, ook al maakte mij dit niet gelukkig. Mijn gevoel dat er toch méér moest zijn dan dit werd steeds sterker. En sinds ik met Een cursus in wonderen ben begonnen, weet ik dat er meer IS dan dat.
Sinds ik deze Cursus bestudeer en toepas in mijn leven wordt mij steeds duidelijker waar ik mij, in de keuzes die ik maak, laat leiden door mijn angsten. De Cursus helpt me om de oorzaak van mijn onvrede, onrust, irritatie en onzekerheid te herkennen en leert me dat ik dan een andere keuze kan maken, namelijk een keuze voor liefde. Hierdoor ervaar ik steeds meer rust, vrede, vreugde en liefde in mijn leven.
Bij het toepassen van de Cursus in mijn dagelijks leven is het regelmatig uitwisselen van ervaringen met medecursisten erg belangrijk. De bijeenkomsten van de oefengroep en de begeleiding van Elly ervaar ik telkens weer als inspirerend en verrijkend.
Paul

<<terug